#

У Білій Церкві ремонтують спорткомплекс школи-інтернату

28.06.2020 19:42
У Білій Церкві ремонтують спорткомплекс школи-інтернату
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в Білій Церкві виділили кошти на реконструкцію спортивного комплексу КЗ КОР "Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Агенція стратегічного розвитку Білої Церкви" у Facebook.

Зауважимо, що модернізація спорткомплексу відбувається за ініціативи депутата Володимира Бабенка, менеджерів Агенції стратегічного розвитку Білої Церкви. Кошти на реконструкцію комплексу на бульварі Олександрійський виділила Київська обласна рада. Попри те, що цей спорткомплекс знаходиться на території школи-інтернату, він буде доступний для жителів усього мікрорайону.

Окремо хочеться виразити слова вдячності депутату Київської обласної ради Станіславу Поліщуку за активне сприяння у розробці проектно-кошторисної документації та виділенню коштів на відновлення спортивного об’єкту, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в Білій Церкві поліцейські зупинили водія, котрий керував транспортним засобом марки Mazda з непристебнутим ременем безпеки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram