#

У Білій Церкві розгорілася суперечка навколо продажу комунальних приміщень

21.05.2021 18:30
У Білій Церкві розгорілася суперечка навколо продажу комунальних приміщень
Готель "Рось"

Юридичне управління Білоцерківської міської ради висловило заперечення проти продажу комунального приміщення, де знаходиться готель "Рось", та має зауваження щодо проєкту рішення з продажу поліклініки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "БЦ News".

Юридичне управління БМР підготувало зауваження щодо проєкту рішення з продажу приміщення готелю "Рось", яке вніс мер міста. Основний аргумент – 27 липня 2016 року ця будівля була арештована, та оголошено заборону на її відчуження через борги КП БМР "Підприємство готельного господарства" перед КП БМР "Білоцерківтепломережа" за опалення. Продаж цього приміщення, яке закріплене за готелем "Рось", з аукціону буде ввжатися втручанням в господарську діяльність останнього.

Також міський голова Геннадій Дикий ініціював продаж приміщення, в якому знаходиться поліклініка профоглядів за адресою вул Б. Хмельницького, 25. Він пропонує зарахувати 85% отриманих від приватизації коштів до міського бюджету, а 15% – віддати балансоутримувачу.

Юридичне управління БМР висловило зауваження до цього проєкту рішення, зазначивши, що Закон "Про приватизацію державного та комунального майна" передбачає, що кошти від продажу майна зараховуються у міський бюджет у повному обсязі.

Нагадаємо, що 6 червня в Білій Церкві відбудеться веломарафон "ВелоСотка Біла Церква – 2021".

Читати "Моя Київщина" у Telegram