#

У Білій Церкві розширять завод продуктів швидкого харчування (ФОТО)

15.12.2021 12:19
У Білій Церкві розширять завод продуктів швидкого харчування (ФОТО)
Фото з місця подій

ТОВ "Маревен Фуд Європа" планує інвестувати 100 млн доларів у розширення свого заводу продуктів швидкого харчування у Білій Церкві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Крокус".

Генеральний директор української філії міжнародної компанії Mareven Food Holdings Ltd Май Ван Мінь зазначив, що проєктування вже завершено, будівництво почнеться після зими і займе близько півтора року. Виробництво буде розташовано поруч із чинним заводом, для цього купили ділянку землі біля траси Київ-Одеса. Виробничі потужності підприємства зростуть утричі, зокрема розпочнеться випуск нових хай-тек продуктів.

За його даними, будівництво проходитиме у два етапи, у ході кожного компанія інвестуватиме 50 млн доларів. Таким чином, загальні інвестиції протягом 5 років можуть досягти понад 100 млн доларів.

Май Ван Мінь додав:

Ми інвестували в Україну понад 60 млн доларів. Наразі наша продукція представлена не лише на українському ринку, але більш ніж у 20 країнах світу. Перспективні для нас ринки – Польща, Німеччина та Велика Британія. Ми продовжуємо інвестувати у близькосхідний регіон та Північну Африку.

"Маревен Фуд Європа" виробляє під ТМ "Роллтон" на запущеному в Білій Церкві у 2011 році заводі вермішель, локшину, супи, картопляне пюре швидкого приготування, приправи універсальні, макаронні вироби, яєчну локшину та ін.

Нагадаємо, що 18 грудня у місті Біла Церква в маєтку Браницьких відбудеться сімейний Різдвяний бал.

Читати "Моя Київщина" у Telegram