#

У Білій Церкві триває масова мобілізація військовослужбовців (ФОТО)

25.02.2022 16:10
У Білій Церкві триває масова мобілізація військовослужбовців (ФОТО)
Фото з місця подій

Від початку війни з російською федерацією до військових комісаріатів масово йдуть чоловіки, які хочуть і готові захищати Україну – не винятком була і Біла Церква

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на власні джерела.

Зазначимо, що до місцевого військкомату в Білій Церкві приходять численні добровольці. У всіх присутніх лише один меседж:

У час, коли на країну напали, ми не можемо стояти осторонь, наш обов’язок захистити нашу незалежність, наші домівки та родини.

Із урахуванням військового стану та високої зайнятості через мобілізаційний процес військовий комісар Білоцерківського об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Богданевич не надав детального коментаря щодо ходу мобілізації, лише зазначив:

До віськкомату продовжує приходити багато людей, справляємось, все добре.

Журналістам нашого видання вдалося також поговорити з одним із добровольців Станіславом:

Коли інші захищають країну, не можу спокійно сидіти і чекати, нічого не роблячи. Ворога треба знищувати спільними зусиллями. Побратими розуміють, що це буде запекла і важка боротьба на смерть, але ми мусимо захистити країну будь-якою ціною.

Крім того, багато чоловіків вступають до загонів білоцерківської тероборони – окремі війська у складі Збройних сил. Їхнє основне завдання — захищати місто від ворога. Як зазначає командир батальйону тероборони Валерій Римарчук, до її лав приймають усіх військовозобов’язаних.

Він додав:

До Білоцерківського батальйону територіальної оборони долучається дуже багато людей. Ми приймаємо на службу всіх військовозобов'язаних, які боронитимуть місто. Всі підрозділи тероборони забезпечені зброєю і виконують завдання.

Нагадаємо, що сухопутні війська ЗСУ підірвали міст на річці Ірпінь, щоб зупинити російських окупантів.


Читати "Моя Київщина" у Telegram