#

У Білій Церкві учні гімназії отримали подарунки від "Нашого краю"

14.01.2022 15:10
У Білій Церкві учні гімназії отримали подарунки від "Нашого краю"
Фото з місця події

Учні Білоцерківської гімназії – початкової школи №15 отримали привітання з новорічними святами та солодкі "подарунки добра" від депутатів політичної партії "Наш край"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"

Партійці розповіли дітлахам про новорічну акцію від "Нашого краю", завдяки якій діти не лише отримують солодощі, а ще й навчаються робити хороші справи. Так, поласувавши смачним солодким подарунком, діти можуть зробити отвір у його коробці, наповнити її зерном та розташувати на дереві або за підвіконням.

Депутат від "Нашого краю" у Білоцерківській районній раді Володимир Бабенко зауважив:

Дітки з особливими освітніми потребами потребують більшої уваги, зокрема, під час новорічних свят. Тому нам було особливо приємно привітати цих чудових життєрадісних дітлахів зі святами та вручити їм «подарунки добра.

Він побажав дітям веселих та радісних свят, здійснення мрій та щасливої долі. А також подякував педагогам за їхню непросту, але дуже важливу місію, за добро і ласку, які вони вкладають у дітей.

Нагадаємо, що депутати від партії "Наш край" у Вишгородській районній раді спільно з благодійниками передали новорічні подарунки для людей поважного віку, які потребують підтримки та допомоги.

Читати "Моя Київщина" у Telegram