#

У Білій Церкві в індустріальному парку планують створити понад 30 нових підприємств

02.06.2020 10:50
У Білій Церкві в індустріальному парку планують створити понад 30 нових підприємств
Фото з мережі Інтернет

Індустріальний парк "Біла Церква" затвердив план розвитку, в якому має намір залучити 250 мільйонів доларів інвестицій до 2026 року

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "ШОТАМ", вони також планують створити понад 30 нових підприємств.

За нашими оцінками, до 2026 року на території двох індустріальних парків буде створено додатково понад 4 тис робочих місць, побудовано 235 тис кв.м промислової нерухомості, включаючи виробничі та логістичні приміщення. Обсяг залучених інвестицій оцінюється в 250 млн дол, - зазначив Володимир Хмурич, генеральний директор ІП “Біла Церква”.

Як зазначається, інвестиції будуть спрямовані на фінансування будівництва нових виробництв та логістичних комплексів, докомплектацію наявних виробництв, автоматизацію бізнес-процесів та науково-дослідні розробки, які будуть сприяти розвитку інновацій та впровадженню кращих галузевих практик.

Також це інвестиційно-привабливими вважаються проєкти з енергозбереження та ІТ-проєкти.

Варто зазначити, що загальна площа ІП “Біла Церква” – більше 70 га. За даними прес-служби, на початок 2020 року резидентами індустріального парку є шість компаній.

Першим проєктом став завод електрофурнітури Plank Electrotechnic LLC.

Нагадаємо, що 1 червня мер Білої Церкви Геннадій Дикий розповів про епідеміологічну ситуацію, яка зараз є в місті.

Читати "Моя Київщина" у Telegram