#

У Білій Церкві відбулось перше засідання Ради з питань ВПО

15.11.2023 19:45
У Білій Церкві відбулось перше засідання Ради з питань ВПО
Фото з місця події

Сьогодні, 15 листопада, при Білоцерківській міській раді відбулося перше засідання Ради з питань внутрішньо переміщених осіб

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сайті міськради.

До ради увійшли 18 осіб з числа представників ВПО, громадських організацій, які опікуються цією категорією громадян та фахівців, дотичних до вирішення їх питань. На першому засіданні шляхом голосування присутні обрали голову Ради, його заступника та секретаря.

Головою став Олексій Кудінов, його заступницею - Наталія Редько, секретарем - представник громадської організації "Сонях" Володимир Дністрян.

Звертаючись до присутніх Олексій Кудінов висловив переконання, що Рада плідно та ефективно працюватиме на вирішення багатьох проблем внутрішньо переміщених осіб, яких лише офіційно зареєстрованих більше 16 тисяч у Білоцерківській громаді.

Заступниця міського голови Інна Новогребельська зазначила:.

Те, що люди обирають для проживання нашу громаду вказує на те, що у нас комфортно та зручно облаштувати побут, є можливість отримати необхідну підтримку тощо. Ми, як орган влади, робимо все можливе, аби такі громадяни змогли отримали всі, гарантовані державою допомоги, ми постійно надаємо консультації у вирішення їх проблемних питань.

Новостворена Рада працюватиме над побудовою комунікації з переселенцями та напрямками роботи з дітьми і дорослими.

Нагадаємо, що внутрішньо переміщені особи можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів 16 листопада в Гостомелі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram