#

У Білій Церкві відкрився новий сезон вистав у театрі ім. П.К. Саксаганського

10.08.2020 09:50
У Білій Церкві відкрився новий сезон вистав у театрі ім. П.К. Саксаганського
Фото з місця події

У п’ятницю, 7 серпня, в місті Біла Церква в палаці культури "Росава" відбулося велике шоу на честь відкриття 87 театрального сезону КП КОР "Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.К. Саксаганського"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської ОДА.

Привітати артистів театру та глядачів у залі завітали виконуюча обов’язки голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, народний депутат України Микола Бабенко, Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, народний депутат України VIII скликання Хвича Мепарішвілі, депутати Київської обласної ради, Білоцерківської міської ради та інші поважні гості.

У вітальних словах було відзначено вагомий внесок театру у розвиток духовної скарбниці рідного краю, високу театральну культуру та майстерність художньо-артистичного складу театру.

Виконуючий обов’язки директора-художнього керівника театру, Заслужений працівник культури України Ігор Подолянець привітав акторів та усіх присутніх зі святом та ознайомив із планами на новий театральний сезон, який буде щедрим на прем’єри та нові знайомства.

Під час шоу-програми глядачам традиційно представили нових артистів балету та драми, тому новий сезон в театрі буде особливим, насиченим та по-справжньому творчим.

Нагадаємо, що небайдужі жителі міста Біла Церква з'ясували, яка мета депутата Київської облради Олександра Поляруша.

Читати "Моя Київщина" у Telegram