#

У Білій Церкві викрили черговий склад із контрафактним алкоголем (ФОТО)

06.10.2022 18:00
У Білій Церкві викрили черговий склад із контрафактним алкоголем (ФОТО)
Фото з місця подій

У Білій Церкві виявили склад із контрафактним алкоголем на 1,7 млн грн, який збували через роздрібні магазини області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.   

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури припинено злочинну діяльність з незаконного продажу фальсифікованих алкогольних напоїв, що можуть становити загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 3 ст. 204, ч. 2 ст. 199 КК України).

У рамах розслідування кримінального провадження встановлено, що на території міста Біла Церква особи орендували складське приміщення, де зберігали незаконно виготовлені алкогольні напої з підробленими марками акцизного податку.

Указану продукцію сумнівної якості збували у роздрібні магазини та торгові точки з продажу алкогольної продукції на території Київщини. За результатами проведення санкціонованого обшуку, вилучено понад 21 000 пляшок зі спиртовмісною речовиною на суму близько 1,7 млн грн.

Наразі в рамах кримінального провадження вживаються заходи щодо призначення відповідних судових експертиз, а також встановлення всіх осіб, причетних до злочинної діяльності, з метою притягнення їх до встановленої законом відповідальності.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ГУ Нацполіції в Київській області за оперативного супроводу працівників УСР в Київській області ДСР Нацполіції України.

Нагадаємо, що рятувальники ДСНС ліквідували пожежі на місці удару дронами-камікадзе у місті Біла Церква.



Читати "Моя Київщина" у Facebook