#

У Білій Церкві ВІЛ-інфікований зґвалтував жінку

12.01.2022 11:20
У Білій Церкві ВІЛ-інфікований зґвалтував жінку
Фото з мережі Інтернет

На Київщині суд призначив покарання двом чоловікам, які минулого року у місті Біла Церква напали на жінку та зґвалтували її

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на прокуратуру Київської області

Суд призначив покарання двом  чоловікам до 7 та 9 років ув’язнення з конфіскацією половини належного їм майна. Одного з них визнано винним у сексуальному насильстві та розбійному нападі (ч. 1 ст. 153, ч. 2 ст. 187 КК України), іншого – у свідомому поставленні іншої особи в небезпеку зараження вірусом імунодефіциту людини, зґвалтуванні та розбійному нападі (ч. 1 ст. 130, ч. 1 ст. 152, ч. 2 ст. 187 КК України).

Дана подія сталася у лютому 2020 року в місті Біла Церква. Двоє чоловіків, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, вирішили вчинити розбійний напад на перехожу. Один з них підійшов до жінки, схопив її за шию, завдав три удари ножем в область тулуба та почав вимагати віддати йому особисті речі. Після цього нападник повалив її на землю, почав душити і достовірно знаючи про те, що він хворий на ВІЛ-інфекцію, зґвалтував останню.

Тим часом його спільник забрав у потерпілої мобільний телефон і годинник. Крім того, співучасник нападу вчинив щодо потерпілої насильницькі дії сексуального характеру.

Крім того, згідно з вироком, засуджені мають сплатити понад 450 тис грн матеріальної та моральної шкоди.

Нагадаємо, що у період із 7 по 9 січня у місті Біла Церква патрульні виявили наркотичні речовини у чотирьох осіб.

Читати "Моя Київщина" у Facebook