#

У Білій Церкві ВО "Свобода" вимагає залишити Білоцерківський онкодиспансер (ВІДЕО)

13.02.2021 10:40
У Білій Церкві ВО "Свобода" вимагає залишити Білоцерківський онкодиспансер (ВІДЕО)
Депутат ВО "Свобода" Марина Полонська

10 лютого на засіданні Білоцерківської райради підтримали звернення фракції ВО "Свобода" про недопущення ліквідації КНП КОР "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку депутата від "Свободи" Вадима Кошеля у Facebook.

Депутати від "Свободи" писали звернення у всі можливі інстанції: до Президента України, ВРУ, Кабміну, КОДА, Київської облради та рад усіх рівнів Білоцерківського району. Зачитала звернення на сесії депутат Білоцерківської районної ради від ВО "Свобода" Марина Полонська.

До Білоцерківської організації ВО "Свобода" звернувся колектив КНП КОР "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер" з проханням недопущення ліквідації закладу. Ми оперативно підготували відповідний проєкт рішення та винесли його в сесійну залу. Дякую усім депутатам, які підтримали наших медиків, – прокоментувала Марина Полонська.

Таким чином, прийнятим рішенням депутати райради вимагають не допустити ліквідацію КНП КОР "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер", зняти з розгляду КОР питання про приєднання Білоцерківського онкодиспансеру до Київського обласного онкологічнго диспансеру, розглянути пропозицію передачі будівлі Обласного протитуберкульозного центру на баланс Білоцерківського онкологічного диспансера та забезпечити належне фінансування останньому.

Також Вадим Кошель розповів, що найбільш складна онкологічна ситуація склалася в південному регіоні Київщини – це місто Біла Церква та Білоцерківський район, до якого входить 13 територіальних об’єднаних громад, де проживає близько 500 тис. населення (до 30% від населення Київщини). Також він зауважив, що всі ці жителі Київщини знаходяться в зоні обслуговування КНП КОР  "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер ".

Нагадаємо, що у Білій Церкві чоловік припаркував своє авто у недозволеному місці, місцева жителька зробила йому зауваження, за що отримали "пару" ударів в обличчя.


Читати "Моя Київщина" у Facebook