#

У Білій Церкві хлопець пограбував таксиста (ФОТО)

08.07.2020 12:20
У Білій Церкві хлопець пограбував таксиста (ФОТО)
Фото з місця події

Слідчі скерували до суду матеріал щодо 18-річного хлопця, який в місті Біла Церква здійснив крадіжку мобільного телефона

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "ПОЛІЦІЯ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ" у Faсebook.

До поліції з заявою звернувся чоловік, який працює в місцевій службі таксі та повідомив, що його пограбував невідомий-взяв зателефонувати з його мобільного та втік з автомобіля.

З'ясувалось, що хлопець повертався на таксі до одного з будинків по вулиці Леваневського в нічний час і коли вже зупинились, попрохав у водія телефон, з яким швидко втік з салону автомобіля.

Згодом, завдяки оперативним комбінаціям, працівники кримінальної_поліції вийшли на слід грабіжника. Ним виявився 18-річний місцевий хлопець, який вже скоював аналогічний злочин у минулому. Мобільний телефон повернули власнику.

Слідчі за процесуальним керівництвом Білоцерківської місцевої прокуратури направили матеріали за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінальньного кодексу України до суду. Хлопцю загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Нагадаємо, що 7 липня, до Аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Біла Церква надійшло повідомлення про виявлення у підвальному приміщенні житлового будинку на вулиці Олександрійській невідомої речовини.


Читати "Моя Київщина" у Facebook