#

У Білій Церкві юнак із вадами здоров’я ледь не випав із вікна (ВІДЕО)

08.02.2021 20:20
У Білій Церкві юнак із вадами здоров’я ледь не випав із вікна (ВІДЕО)
Фото з місця події

У суботу, 6 лютого, у Білій Церкві хлопець ледь не випав із вікна

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Поліцейські швидко прибули за вказаною адресою до багатоповерхівки на Піщаному масиві. Їм на допомогу виїхав екіпаж тактико-оперативного реагування (ТОР).

На місці події вже зібралися люди. Очевидці повідомили, що парубок викинув мобільний телефон та сидів, звісивши ноги з балкону.

Як з'ясувалося пізніше, ключі від дверей були лише в його матері, а зсередини відчинити оселю він не міг.

Охоронці порядку через двері намагалися налагодити комунікацію з громадянином. Інспектори попросили хлопця аби він не відходив від дверей квартири та постійно з ним спілкувалися. Громадянин зізнався, що вистрибнути хотів, тому що по-іншому з квартири він вийти не мав змоги.

Зв'язавшись у телефонному режимі з його матір'ю, остання повідомила, що її син має вади здоров'я, жінка дуже хвилювалась за нього. Проте громадянка перебувала на роботі у Києві, тож фізично не могла негайно приїхати додому. Отож за вказаною адресою приїхала бабуся хлопця.

Так як існувала загроза життю та здоров'ю людини, патрульні викликали рятувальників та прийняли рішення зняти хлопця з балкону будівлі та передати родичці.

Злагодженими діями рятувальників та патрульних, хлопця зняли з балкону будівлі та передали родичці. Бабуся була щиро вдячна поліцейським, які вже поспішали на наступний виклик.


Читати "Моя Київщина" у Facebook