#

У Білій Церкві з початку року зафіксовано 46 ДТП за участі пішоходів

03.07.2020 17:29
У Білій Церкві з початку року зафіксовано 46 ДТП за участі пішоходів
Фото з мережі Інтернет

Від початку 2020 року й до кінця червня на території обслуговування батальйону патрульної поліції міста Біла Церква трапилось майже півсотні ДТП за участі пішоходів 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook. 

У Білій Церкві зафіксовано 46 дорожньо-транспортних пригод, де відбувся наїзд на пішохода, в 17 з них громадяни переходили дорогу в невстановлених для цього місцях.

Тому закликаємо: переходьте дорогу лише пішохідним переходом (зокрема, підземним і наземним), а у разі його відсутності – на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч. Краще зупинитися й впевнитися у безпеці, а тільки потім іти. Слідкуйте за дітьми поблизу дороги, рухайтеся тротуарами, тримаючись правого боку та не вибігайте на проїзну частину! Будьте відповідальними пішоходами й дотримуйтесь правил, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, що з початку року на території Київської області зафіксовано більше 700 дорожньо-транспортних пригод через надмірну швидкість.

Читати "Моя Київщина" у Facebook