#

У Білій Церкві за кошти місцевого бюджету планують побудувати міст через річку Рось

20.07.2021 08:15
У Білій Церкві за кошти місцевого бюджету планують побудувати міст через річку Рось
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у місті Біла Церква департамент житлово-комунального господарства оголосив тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації з будівництва пішохідного мосту через річку Рось на острів "Кохання"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Крокус", роботи будуть виконані за рахунок коштів місцевого бюджету. 

Далі розповідається, що згідно з тендерною документацією, підрядчик має розробити документацію на влаштування пішохідного містка з металоконструкцій довжиною  біля 30 метрів.

Також зауважується, що на острові "Кохання" планують реалізувати проєкт Громадського бюджету - "Середньовічний парк "Гюргівська фортеця". Спочатку парковий комплекс планували побудувати на Острові Дитинства, але згодом перенесли на острів "Кохання", у зв'язку з чим і відбудеться будівництво містка. 

У Гюргівській фортеці згодом планують проводити концерти, міжнародні та всеукраїнські змагання з середньовічного бою, історичні фестивалі тощо.  

Вартість проєкту "Середньовічний парк "Гюргівська фортеця" у Громадському бюджеті становить - 2 282 000 грн. 

Нагадаємо, що 18 липня у Білій Церкві поліцейським повідомили, що поблизу школи невідомий чоловік погрожує перехожим ножем.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: