#

У Білій Церкві затримали нетверезу автопорушницю-дебоширку

23.06.2021 10:25
У Білій Церкві затримали нетверезу автопорушницю-дебоширку
Фото з місця події

Учора, 22 червня, у Білій Церкві патрульні відсторонили від керування водійку з ознаками сп'яніння, яка порушувала громадський порядок

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

На лінію 102 звернувся небайдужий громадянин та повідомив, що жінка з ознаками сп'яніння порушувала тишу, а на зауваження припинити - нецензурно висловлювалась до чоловіка. До того ж раніше невідома сіла до автомобіля марки Hyundai та розпочала рух. Заявник прослідував за транспортним засобом, зафіксував подію на камеру та повідомив екіпаж, де саме зупинилось авто.

Правоохоронці прибули за вказаною адресою. Під час спілкування з кермувальницею, інспектори помітили в останньої явні ознаки алкогольного сп'яніння. Проте, пройти огляд на стан сп'яніння жінка відмовлялась. Окрім цього, громадянка нецензурно висловлювалась та неадекватно себе поводила.

Отож, поліцейські склали на правопорушницю адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП та ст. 173 (Дрібне хуліганство) КупАП, вилучили її посвідчення водія, а автомобіль евакуювали на майданчик тимчасового затримання ТЗ.

Також нагадаємо, що у суботу, 19 червня, двоє водіїв із ознаками сп'яніння пропонували білоцерківським патрульним неправомірну вигоду.


Читати "Моя Київщина" у Telegram