#

У Білій Церкві затримали зека зі стажем

04.05.2020 16:24
У Білій Церкві затримали зека зі стажем
Фото з поліції

Сьогодні, 4 травня, у місті Біла Церква затримали 35-річного місцевого мешканця затримали за чергову крадіжку, а загалом за плечима у чоловіка вже вісім судимостей

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу ГУ Нацполіції в Київській області.

Поліція встановила, що наприкінці березня цього  року, зловмисник вкрав у місцевого жителя мобільний телефон. Крадій підійшов до п'яного чоловіка, запитав закурити. Згодом зрозумів, що його дій ніхто не контролює та викрав у потерпілого мобілку, чим завдав матеріального збитку на суму дві тис грн. Згодом крадій продав ґаджет у столиці.

Ба більше, на початку квітня у магазині злодій наказав продавцеві віддати всі гроші з каси. Чоловік забрав шість тис грн та зник у невідомому напрямку.

Працівник магазину описав прикмети зловмисника і співробітники Білоцерківського відділу поліції оперативно затримали його за місцем проживання.

Наразі затриманому слідчі інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.185 (Крадіжка) та ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Нагадаємо, що в Білоцерківській міській лікарні №3 є  тільки 90% коштів для оплати зарплати лікарям та медичному персоналу.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram