#

У Білій Церкві зменшилась кількість медичних бригад (ВІДЕО)

30.04.2020 17:55
У Білій Церкві зменшилась кількість медичних бригад (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що наразі у Білій Церкві працюють лише сім медбригад, адже дві бригади спрямовані в місто Вишневе, де стався спалах коронавірусу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "КиевВласть".

Така інформація з'ясувалася під час на робочій зустрічі з питань медицини столичного. Ба більше, у Білій Церкві та прилеглих районах загалом проживає близько 330 тис населення. Однак, таку кількість людей обслуговують лише дев’ять бригад Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги замість 33 по нормативах.

Сьогодні на лінії працює всього вісім, вже навіть сім бригад. Кричимо два, три тижні кричимо. Повинні почути, якісь висновки зробити. Нічого не робиться, навпаки ще гірше зробили. За рахунок того, що в Вишневому сталася прикра подія, пов'язана з коронавірусом, туди відправили не з Києва, не з довколишніх районів, а саме з Білої Церкви за сотні кілометрів, щоб туди їхали чергувати. Де логіка?, - розповів голова Незалежної професійної спілки працівників Білоцерківської станції екстреної медичної допомоги  Віктор Євтушенко.

За словами авторів сюжету, представники профспілок відкрито заявляють, що в білій Церкви і прилеглих районах можливий колапс швидкої допомоги.

Нагадаємо, що в місті Біла Церква журналісти дізналися, який наразі стан справ в інфекційній лікарні та чи забезпечені медики засобами індивідуального захисту.



Читати "Моя Київщина" у Facebook