#

У Білій Церкві призначили нового архітектора міста

11.04.2018 11:22
У Білій Церкві призначили нового архітектора міста
Сніжана Павлова

Конкурс на посаду начальника управління – головного архітектора міста управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради виграла Сніжана Павлова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "04563".

Після проведення спеціальної перевірки вона приступить до виконання своїх обов’язків.

Співбесіда з кандидатами на заміщення вакансій посадових осіб місцевого самоврядування у відділах, управліннях та службах міської ради відбулася 2 квітня.

Одне з головних завдань начальника управління — керувати його діяльністю. Серед них також координація діяльності суб’єктів містобудування щодо комплексного розвитку територій, забудови міста та поліпшення його архітектурного вигляду.

Співбесіди проходили за результатами письмового іспиту для кандидатів, який відбувся 26 березня 2018 року. Під час іспиту кандидатів було перевірено на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», «Про місцеве самоврядування в Україні», а також профільного законодавства. Кандидати могли заздалегідь ознайомитися з переліком питань, які виносилися на іспит, на офіційному веб-сайті міської ради.

Народилася Сніжана Володимирівна в м. Кіровоград, здобула вищу освіту в Київському національному університеті будівництва і архітектури за спеціальністю магістр архітектури. У період з жовтня 2011 по лютий 2015 року працювала головним архітектором Васильківської райдержадміністрації, потім - в Департаменті містобудування та архітектури Київської обласної держадміністрації. З червня 2015 р. по грудень 2017 р. працювала начальником відділу містобудування та архітектури Бориспільської райдержадміністрації. З грудня 2017 по лютий 2018 року працювала начальником відділу містобудування та архітектури капітального будівництва та архітектури Бориспільської райдержадміністрації.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: