#

У Білій Церкві встановлять перший в Україні термінал та мобільний додаток "Безпечна громада" (ФОТО)

26.10.2018 07:54
У Білій Церкві встановлять перший в Україні термінал та мобільний додаток "Безпечна громада" (ФОТО)

У Білій Церкві в першому місті України встановлять інформаційні термінали та  запустять мобільний додаток "Безпечна громада", які спростить комунікацію між громадянами та працівниками держустанов

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "04563".

24 жовтня відбулася зустріч міського голови з представниками Всеукраїнської благодійної організації "Українська фундація правової допомоги". Її учасники обговорили участь Білої Церкви у конкурсі на отримання інформаційного терміналу та мобільного додатку "Безпечна громада".

Заявку на участь у конкурсі надіслав Центр правової допомоги та консультацій БМГО "Правова єдність" (керівник – Ольга Настіна). За його результатами Біла Церква була обрана переможцем. Місто стане першим в Україні муніципалітетом, що отримає унікальний онлайн сервіс у сфері безпеки.  Всього передбачається встановлення п’яти таких пілотних інформаційних терміналів в Україні.  

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Термінали "Безпечна громада" поєднують сервіси поліції, інформацію правозахисних організацій та установ, центрів надання адміністративних послуг. Вони мають не лише доступ до найбільш запитуваної інформації, а й виконують консультативно-інформаційну функцію. Крім того, за їх допомогою білоцерківці зможуть забути про черги до держустанов, знизиться кількість "нецільових" звернень та відійде неефективна комунікація.

Також передбачається, що термінал надаватиме інформацію про  графік роботи державних, комунальних установ, організацій, органів державної влади.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: