#

У Білоцерківському районі з’явиться об’єднана кластерна лікарня

05.09.2022 08:50
У Білоцерківському районі з’явиться об’єднана кластерна лікарня
Фото з місця події

Під час робочого візиту до Білоцерківського району заступника міністра охорони здоров’я Олексія Яременка, обговорили кроки створення об’єднаної кластерної лікарні на Білоцерківщині у межах медичної рефоми

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Київської ОВА.

Олексій Яременко разом із заступником голови КОВА Віталієм Власюком, очільницею Білоцерківської РВА Людмилою Мерзлюк, Білоцерківським міським головою Геннадієм Диким та директоркою Департаменту охорони здоров’я КОВА Оленою Єфименко відвідали міські лікарні №1, №2 та №4 та Білоцерківський обласний онкологічний диспансер.

Під час зустрічі вирішили, що об’єднаний медичний заклад, що обслуговуватиме регіон, стане більш спроможним, матиме сучасне обладнання та більше можливостей для розвитку. Також учасники зустрічі окреслили задачі, що потребують нагального вирішення, аби забезпечити жителям доступність до якісної медичної допомоги, зокрема, в екстренних умовах під час воєнного стану.

Нагадаємо, що у бюджет держави відшкодують близько 800 тис грн шкоди, заподіяної незаконною порубкою лісу на Білоцерківщині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook