#

У Білогородській громаді почали будувати інноваційний склад: керувати можна буде зі смартфона

09.12.2021 19:30
У Білогородській громаді почали будувати інноваційний склад: керувати можна буде зі смартфона
Ілюстрація проєкту

У селі Святопетрівське Білогородської громади девелоперська компанія Alterra Group почала будівництво інноваційного технологічного складського комплексу JOULe

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", це розповів засновник Alterra Development Дмитро Ковальчук.

За його словами, у Києві та інших українських великих економічних центрах вже тривалий час є дефіцит складської нерухомості. Крім того, за останні кілька років попит на неї значно зріс. Карантинні обмеження стимулювали розвиток онлайн-торгівлі, яка потребує великих площ зі зручним розташуванням для зберігання товарів. Як результат – рівень вакантності в сегменті становить лише 2%.

Зауважується, що команда  Alterra Group активно розвиває напрям девелопменту складської нерухомості в Україні, тому не лише добре розуміє запит бізнесу, але й компетентно та оперативно реалізує проекти, які допомагають підприємцям зосереджуватись на масштабуванні власної справи, а не постійному пошуку чи будівництві приміщень.

Засновник Alterra Development зауважує:

Ми дуже буквально сформулювали для себе задачу задовольнити потреби клієнтів, тому обрали модель Build-to-Suit, тобто враховуємо прямі побажання замовника під час проектування та будівництва. Ми переконані, що така орієнтація неодмінно має бути, оскільки наша концепція - не просто склад, а створення простору для розвитку бізнесу. Простір, де органічно поєднуються енергії людей, ідей та бізнесу. У цьому полягає наша філософія у проекті JOULe. Але всі наші проєкти архітектурно вишукані, мають зручне розташування та якісну інфраструктуру.

Комплекс буде розташований у селі Святопетрівське під Києвом, за 6 км від Кільцевої дороги. На його території передбачено 8300 м² складських та 1077 м² офісних приміщень. Дах обладнають сонячними панелями, комплекс працюватиме автоматизовано, а управляти своїми площами клієнти зможуть за допомогою мобільного додатку.

JOULe матиме і власну інфраструктуру: велику парковку, окрему зону розвантаження, місце для відпочинку водіїв, закриту територію з внутрішньою та зовнішньою охороною, системою сигналізації та відеонагляду. Поблизу - зупинка громадського транспорту.

Детальніше ознайомитися з проєктом можна за покликання: https://joule.rocks/#joule.

Нагадаємо, що у селі Синяк Бучанського району завершується будівництво дошкільного навчального закладу на 75 місць.

Читати "Моя Київщина" у Telegram