#

У Білогородській ОТГ на річці Ірпінь на пів метра впав рівень води

31.12.2021 16:40
У Білогородській ОТГ на річці Ірпінь на пів метра впав рівень води
Фото з місця події

Учора, 30 грудня, у селі Стоянка Білогородської громади Бучанського району на річці Ірпінь було виявлено різкий спад рівня води

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook, про це рибпатрульним розповів небайдужий громадянин по телефону.

Після звернення  рибпатрульні Київщини здійснили виїзд на місце події, встановили що рівень води в річці впав на 40-50 см. Загибель водних біоресурсів не спостерігається.

Далі зазначаєть, що з метою встановлення причин різкого спаду води та відповідного реагування, Київським рибоохоронним патрулем підготовлено та направлено лист до Басейнового управління водних ресурсів середнього Дніпра.

Начальник Київського рибоохоронного патруля Володимир Мухін сказав:

Із метою забезпечення охорони та збереження у належному стані середовища існування водних біоресурсів, рибоохоронним патрулем Київщини проводиться постійний моніторинг та контроль за їх станом і рівневим режимом водойм. Дані спостережень надаються рибпатрульними до відділу іхтіології і фіксуються у журналі. При різкому зниженні на 10 - 30 см, Київський рибоохоронний патруль негайно інформує Держводагентство та інші компетентні органи для відповідного реагування

Нагадаємо, що суд визнав винним зловмисника, який незаконно вирубував дерева на Бучанщині.

Читати "Моя Київщина" у Telegram