#

У Білогородській ОТГ розпочався міжнародний турнір із тенісу "Viccourt CUP"

18.01.2022 16:30
У Білогородській ОТГ розпочався міжнародний турнір із тенісу "Viccourt CUP"
Фото з місця події

Стало відомо, що у селі Святопетрівське Білогородської ОТГ розпочався міжнародний турнір 1-ї категорії з тенісу "Viccourt CUP"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Білогородська сільська рада" у Facebook.

Турнір триває з 17 по 22 січня під егідої Федерації тенісу ITF на кортах Українського Тенісного Центру "Viccourt".

На участь у турнірі заявлено 109 представників світового юніорського рейтингу ITF з 25 країн Європи та світу, зокрема представники: Чехії, Німеччини, Росії, Данії, Казахстану, Хорватії, Литви, Польщі, Англії, Румунії, Чорногорії, Іспанії, Болгарії, Білорусі, Сербії, США, Ізраїлю, Молдови, Словакії, Бельгії, Франції, Турції, Швеції, Австрії, Словенії та Португалії. Україну представляють близько 20 гравців.

Також зауважується, що "Viccourt CUP" - міжнародний тенісний турнір І-ї категорії ITF. Його учасниками є тенісисти, вік яких не перевищує 18 років. У міжнародному календарі всі турніри ранжуються від п’ятої до першої категорії.

Вимоги до вищих категорій підвищені, адже турніри високих категорій обмежені за кількістю і мають неймовірний престиж.

На території Білогородської громади цей турнір став вже маленькою традицією, адже він проходить з 2018 року.

Нагадаємо, що у Білогородській громаді жителів просять не засмічувати вулиці та контейнери ялинками, а відносити "відпрацьованих" красунь до пунктів збору.

Читати "Моя Київщина" у Facebook