#

У біопарку на Ставищанщині можна побачити 30 видів різних тварин

09.09.2021 19:55
У біопарку на Ставищанщині можна побачити 30 видів різних тварин
Фото з мережі Інтернет

 База відпочинку "Золотий Фазан" знаходиться в селі Вишківське Ставищенського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "rbc.ua".

У зоопарку можна побачити 30 видів різних тварин: від мавп до верблюдів. Також – близько сотні видів птахів, а серед них фазани, папуги, павичі, журавлі, пелікани, страуси. Також цьому комплексі поєднуються ледь не всі види відпочинку, які припадуть до душі кожному члену сім'ї.

Можна просто приїхати на екскурсію в міні-зоопарк і базу відпочинку – вхідний квиток коштує 50-100 гривень. При бажанні замовити альтанку для компанії до 10 осіб – за 250 гривень на день (плюс 100 гривень за мангал).

Якщо хочеться повноцінно відпочити і розважитися, тоді варто орендувати котедж – від 1600-2000 гривень на добу (та знижка 20% на наступні доби).

Багатьом може сподобатися ідея поєднати сімейний відпочинок з риболовлею – за 250-300 гривень в день.

Ще можна попаритися в оздоровчому чані: оренда комплексу з таким видом відпочинку обійдеться в 1500 гривень за 3 години. Також можна поспати на вулику з бджолами – за 50 гривень на годину.

Гостям пропонують також розваги на будь-який смак: батут і надувна гірка, більярд, пін-понг, катання на поні верхи і в возі, аквазорбінг (перекидання всередині кулі).

Нагадаємо, що з нагоди 30-ти річчя проголошення Незалежності України в КОДА під час відкриття чергової сесії Київської Обласної ради відбулася церемонія нагородження видатних громадян області.

Читати "Моя Київщина" у Telegram