#

У Богуславі будують нове футбольне поле (ФОТО)

24.07.2020 14:55
У Богуславі будують нове футбольне поле (ФОТО)
Фото з місця події

Цьогоріч в рамках обласної програми розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна" на 2017—2020 роки заплановано зведення та відкриття 68 спортивних об’єктів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА. 

Крім того, зводяться майданчики за іншою державною програмою, а також заплановано завершення недобудов з минулого року.

За дорученням голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна, керівник Управління фізичної культури і спорту Сергій Тимофєєв завітав до міста Богуслав з метою інспекції будівництва спортивних майданчиків та огляду діючої спортивної інфраструктури.

Саме тут, по вулиці Інтернаціональній, 17 на території КЗ КОР “Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені Івана Нечуя-Левицького” за програмою "Київщина спортивна" зводиться одне з семи запланованих цьогоріч міні-футбольних полів зі штучним покриттям розміром 42х22 м. Також в рамках проєкту поряд з полем буде облаштовано майданчик з двома вуличними тренажерами: тренажер для людей з обмеженими фізичними можливостями та мультифітнестанція.

На місці будівництва вже розпочалися земельні роботи з підготовки основи для покриття. На об’єкт передано спортивне обладнання та технологічні комплектуючі для облаштування майданчика, закуплені Київською обласною державною адміністрацією коштом обласного бюджету. Встановлення поля проводиться за рахунок коштів місцевого бюджету.

Зазначимо, гуманітарний коледж вважається основним спортивним центром Богуслава, адже саме тут проводяться не тільки тренування та навчання, а й офіційні чемпіонати та турніри з різних видів спорту. На його території облаштовані спортивні об’єкти – волейбольні, баскетбольні майданчики, поле для ручного м’яча, майданчик для силової підготовки, ями для стрибків у довжину та висоту. В самому закладі функціонує клас ритміки та хореографії, великий спортзал площею 396 м2, "тренажерки", зали для фітнесу, тенісу, боротьби та боксу. Загалом в коледжі працює 10 відділень з ігрових видів спорту, легкої атлетики та єдиноборств.

Нагадаємо, що 22 липня місто Богуслав поповнилося черговим об’єктом спортивної інфраструктури в рамках обласної програми "Київщина спортивна".


Читати "Моя Київщина" у Facebook