#

У Богуславі провели змагання з фідерної ловлі риби

14.06.2021 16:10
У Богуславі провели змагання з фідерної ловлі риби
Фото з місця події

Учора, 13 червня, у Богуславі відбулося перше відкрите змагання з рибної ловлі "Богуславський фідер 2021"

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Київський Рибоохоронний Патруль" у Facebook, організатором заходу стала громадська організація ГО "Хорти Буслава".

Напередодні заходу головний держінспектор Київського рибоохоронного патруля провів масово-роз’яснювальну роботу серед присутніх щодо Правил любительського і спортивного рибальства та здійснив контроль за їх дотриманням.

Свої сили та вміння ловити рибу продемонстрували 7 команд. Як зазначають організатори, навіть невеликий дощ під кінець змагання не зміг зіпсувати гарний настрій та спортивний запал учасників.

По результатам, команди-переможці отримали цінні призи від спонсорів, інші – грамоти за участь. Під кінець заходу, присутніх частували ухою, кулішем, смаженою рибою та іншими смаколиками.

Зі слів організаторів, змагання були першою ластівкою в розвитку спорту міста. Тож такі заходи планують проводити й надалі.

Київський рибоохоронний патруль висловлює вдячність організаторам за популяризацію риболовного спорту та пропаганди здорового способу життя.

Керівник рибоохоронного патруля Київщини Володимир Мухін зауважив:

Для того, щоб змагання зі спортивної риболовлі пройшли в рамках Закону із дотриманням Правил любительського і спортивного рибальства - просимо організаторів перед початком заходу обов’язково направляти лист з інформуванням дати, місця та часу проведення таких змагань на офіційну електронну пошту Київського рибоохоронного патруля за адресою: [email protected].

Нагадаємо, що 11 червня голова Обухівської районної партійної організації ВО "Батьківщина" Ігор Сухіх підписав лист до депутатів Богуславської ОТГ щодо порушення норм законодавства та партійної дисципліни.


Читати "Моя Київщина" у Telegram