#

У Богуславі визначилися з переможцями всеукраїнського турніру з хокею

21.12.2021 09:08
У Богуславі визначилися з переможцями всеукраїнського турніру з хокею
Фото з місця подій

Суддівська колегія визначила переможців першого турніру з хокею "За кубок Святого Миколая" серед юнаків 2013-2014 року народження, фінал якого відбувся у неділю, 19 грудня, у Богуславі, на базі універсального навчально-тренувального центру "Льодограй"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Відтак, перше та друге місце зайняли команди з Дніпра "Ягуар" і "Queens junior", а третє – "Шершні" із Богуслава. Кращим воротарем стала Єва Цимкалова з Дніпра, кращим нападником – Тимофій Бобров із Кременчука, а кращим захисником – Гліб Абраменко зі столиці.

Зазначимо, що "Кубок Святого Миколая" відбувся вперше. Участь у ньому взяли 11 команд із різних міст України.

Василь Володін запевнив:

Будемо докладати зусиль, щоб турнір став щорічним і свої сили в ньому могли продемонструвати якомога більше спортсменів. Взагалі маємо дуже багато ініціатив щодо розвитку зимових видів спорту на Київщині, а також плануємо створити дорослу професійну команду з хокею. Переконаний, що все вийде, адже маємо однодумців, із якими ідеї будемо втілювати в життя.

Нагадаємо, що очільник області разом із президентом федерації хокею України Георгієм Зубком і спонсором "Льодограю", президентом ТОВ "М.С.Л" Георгієм Ложенком підписали тристоронній меморандум про співпрацю. Документ уклали під час фінальних ігор "За кубок Святого Миколая" у Богуславі.

Читати "Моя Київщина" у Telegram