#

У Богуславі за сприяння "Нашого краю" відбувся хокейний турнір на "Кубок воїнів-афганців" (ФОТО)

14.02.2022 20:50
У Богуславі за сприяння "Нашого краю" відбувся хокейний турнір на "Кубок воїнів-афганців" (ФОТО)
Фото з місця події

У місті Богуслав за ініціативи політичної партії "Наш край" пройшов  хокейний турнір серед аматорів, приурочений до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У змаганнях взяли участь команди із Білоцерківського та Обухівського районів.

Депутат від партії "Наш край" у Богуславській міській раді Леонід Кипиченко наголосив:

В Афганістані загинуло майже чотири тисячі українців, десятки воїнів вважаються зниклими безвісти. Це горе, яке ніколи не забудеться й не відболить. Тож цей турнір ми присвятили воїнам, які не повернулися з полів афганської війни, і проводимо його вже втретє поспіль.

Змагання пройшли у цікавій та напруженій боротьбі. За результатами турніру перемогла хокейна команда "Рось" із Білої Церкви, яка здобула в нагороду "Кубок воїнів-афганців".

Варто зазначити, що кращим нападником турніру визнано гравця хокейної команди "Шершні", депутата від "Нашого краю" у Богуславській міській раді Анатолія Резніченка.

Усі команди були нагороджені медалями та подяками за участь у турнірі.

Нагадаємо, що голова Київської обласної організації політичної партії "Наш край" Анатолій Присяжнюк заявив, що Уряд має підтримати найбідніші верстви населення цільовими дотаціями.



Читати "Моя Київщина" у Facebook