#

У Богуславській ОТГ виник конфлікт із владою через встановлення флагштоку біля пам'ятника (ФОТО)

10.12.2021 18:45
У Богуславській ОТГ виник конфлікт із владою через встановлення флагштоку біля пам'ятника (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 10 грудня, власниця садиби зеленого туризму на Богуславщині Тетяна Овчар оприлюднила відповідь голови громади на прохання внести у новий бюджет кошти для встановлення флагштоку біля пам'ятника Героям Небесної Сотні

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Тетяни Овчар у Facebook.

Зі слів Тетяни Овчар, що влітку на її звернення щодо встановлення флагштоку у міськраді відповіли, що потрібен план. Тому дозволу на його встановлення надано не було. Пані Овчар зазначила:

Влітку мені відповіли, що потрібен план, а після намальованого плану, звісно я не вмію малювати план, мені сказали, що це і не план взагалі.

Міський голова Богуслава Віталій Хоменко у відповіді написав, що у минулому зверненні Тетяна Овчар сама зобов’язалася організувати збір коштів на виготовлення флагштоку. Голова відповів:

Ми так розуміємо, що кошти Ви вже зібрали. Прикро, що місцеві активісти здатні лише критикувати владу.

Авторка допису обурена відповіддю Віталія Хоменкаі заявляє, що збір коштів має розпочатися після надання дозволу від міського голови. Активістка написала:

І ось маю таку відповідь. Така зараз офіційна мова спілкування.

Нагадаємо, що рятувальники взяли участь у нараді із представниками Богуславської громади на тему стану і розвитку добровільної та місцевої пожежної охорони.


Читати "Моя Київщина" у Facebook