#

У Бориспільській міській бібліотеці презентували нову книгу волонтерки-письменниці (ФОТО)

16.04.2018 12:40
У Бориспільській міській бібліотеці презентували нову книгу волонтерки-письменниці (ФОТО)

У центральній бібліотеці Борисполя відбулася зустріч школярів першої школи з переяславською письменницею та волонтером, авторкою незвичної книги «Простір прихованого» Риммою Товкайло

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт "ТРС".

Римма Товкайло є автором книги і в той же час – посередником, простором взаємодовіри між тими, хто був на війні, і тими, хто мирно чи немирно живе тут.

"У книзі зібрані реальні спогади – історії захисників, учасників АТО, які проходили реабілітацію у Циблівському шпиталі в Переяславському районі, їх роздуми про життя, цінності, про країну",- відзначає авторка.

Це не рядова книга про війну. Це справжнє послання з того далекого, як слід невідомого нам, фронту. Це точка зору, «правда» захисників нашої країни. «Їхня місія – священна», – вважає автор.

Зараз як ніколи важливий діалог між учасниками АТО та цивільними громадянами, аби виховати правильне сприйняття того, що відбувається, повагу до воїнів та почуття вдячності.

У книги вже було кілька презентацій. Перша відбулась в Переяславі у музеї Григорія Сковороди, друга – у Циблівському шпиталі, де, власне, і були зібрані історії вояків, третя – в Києві 17 лютого цього року у Національному музеї літератури.

Відтепер книгу «Простір прихованого» (Нотатки з військового шпиталю) можна почитати і в бориспільській бібліотеці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: