#

У Бориспільському районі будують укриття на території Іванківського ліцею

26.02.2024 16:20
У Бориспільському районі будують укриття на території Іванківського ліцею
Фото з місця події

Аби убезпечити учнів під час навчання, у Бориспільському районі продовжується будівництво укриття на території Іванківського ліцею

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОВА. 

Нове укриття загальною площею 1030 м² розраховане на одночасне перебування 305 осіб. Облаштування укриття подвійного призначення здійснюється коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. 

Будівництво розпочали восени 2023 року. Спочатку будівельники виконали земляні роботи, армували та залили бетонну плиту фундаменту, облаштували каркас стін з арматури та звели стіни. Монолітні роботи вже виконані на 95%. Наразі будівельники виконують цегляну кладку внутрішніх перегородок, проводять утеплення та влаштовують гідроізоляцію. 

В сховищі будуть розташовані кімнати подвійного призначення, санвузли, медичний кабінет. Сьогодні в ліцеї навчаються близько 400 учнів. В освітньому закладі проводяться гуртки та спортивні секції для дітей громади. Будівництво укриття дасть змогу організувати процес навчання позмінно в очному форматі.

Нагадаємо, що до 11 років позбавлення волі засуджено військовослужбовця рф, який погрожував вбивством мирному мешканцю на Київщині.

Читати "Моя Київщина" у Facebook