#

У Бориспільському районі на службу заступили поліцейські з Луганщини (ФОТО)

23.07.2022 13:30
У Бориспільському районі на службу заступили поліцейські з Луганщини (ФОТО)
Фото з місця події

До лав поліції Броварщини долучилися правоохоронці, які проходили службу у  Сєвєродонецьку, а з початку війни допомагали громадянам на Сході, залишилися вірними Присязі і нині продовжують стояти за захисті безпеки громадян

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" покликанням на пресслужбу Нацполіції.

Відтепер у Бориспільському районі у повному складі запрацював сектор з протидії домашньому насильству. Головний поліцейський Київщини Андрій Нєбитов перевірив його роботу, поспілкувався з особовим складом та обговорив ключові завдання і перспективи роботи.

Андрій Нєбитов зазначив:

Цілий сектор у складі 9 офіцерів із протидії домашньому насильству, який працював на Луганщині, тепер служитиме на Бориспільщині. Для нас важливо, що вдалося зберегти цей міцний колектив поліцейських і забезпечити умови для їх подальшої ефективної роботи.

Тож, громадян та їхніх близьких, які потребують допомоги щодо фактів домашнього насильства, закликають не зволікати і звертатися до поліції на спецлінію "102" або до Бориспільського райуправління поліції за адресою: місто Бориспіль, вулиця Сергія Камінського, 4 чи за телефоном (04595) 6-23-91.

У повідомленні наголошується:

Поліція Київщини рада вітати колег з Луганщини. Вміння та досвід цих фахівців робитимуть життя громади Бориспільщини ще більш безпечним і комфортним.

Нагадаємо, що 21 липня на в'їзді до Борисполя сталася смертельна ДТП за участю легковика.


Читати "Моя Київщина" у Telegram