#

У "Борисполі" 3 тисячі спеціалістів пройшли навчання із авіаційної безпеки

21.01.2022 09:40
У "Борисполі" 3 тисячі спеціалістів пройшли навчання із авіаційної безпеки
Фото з місця подій

За 2021 рік у навчальному центрі ICAO Міжнародного аеропорту "Бориспіль" пройшли навчання з авіаційної безпеки майже 3 тисячі спеціалістів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у Facebook.

Протягом 2021 року 2899 спеціалістів авіаційної галузі пройшли навчання у навчальномуму центрі ICAO з авіаційної безпеки "Борисполя". Сюди входять безпосередньо співробітники аеропорту "Бориспіль" та працівники зовнішніх організацій з усієї України і навіть з-за кордону.

Задля підвищення безпеки та ефективності Міжнародна організація цивільної авіації ICAO встановлює міжнародні норми цивільної авіації і координує її розвиток. У світі нараховується 35 сертифікованих навчальних центрів ICAO, при цьому Київ є єдиним містом у світі, де таких центрів два – в аеропорту "Бориспіль" та у Національному авіаційному університеті.

У дописі зазначають, що усі лекційні заняття проводяться сертифікованими та досвідченими інструкторами. Під час таких навчань спеціалісти авіаційної галузі отримали знання у базовій підготовці служби авіаційної безпеки та таких дисциплін як "Охорона повітряних суден, важливих об’єктів та забезпечення внутрішнього об’єктового режиму", "Управління авіаційної безпеки", "Підготовка персоналу з основ виявлення поведінкових характеристик" та багатьох інших.

Нагадаємо, що патрульні аеропорту "Бориспіль" відсторонили від керування водія таксі з ознаками наркотичного сп‘яніння.

Читати "Моя Київщина" у Facebook