#

У Борисполі авто зупинили за перевищення швидкості, а виявили наркотики

06.04.2021 10:20
У Борисполі авто зупинили за перевищення швидкості, а виявили наркотики
Фото з місця події

У Борисполі поліцейські зупинили водія за перевищення швидкості, а виявили у правопорушника ознаки наркотичного сп'яніння та заборонені речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Спочатку інспектори зафіксували що авто Subaru Legacy порушив швидкісний режим, тому зупинили керманича. Під час спілкування з 26-річним чоловіком поліцейські помітили явні ознаки наркотичного сп'яніння. Водію інспектори запропонували пройти огляд на стан сп'яніння на що останній відмовився.

Так, як правопорушник перебував в стані наркотичного сп'яніння охоронці порядку не могли дозволити чоловіку продовжувати рух за кермом. А також, 26-річний чоловік в агресивній формі відмовитись покидати авто.

Під час спілкування з керманичем патрульні помітили, що в салоні авто лежить zip-пакет зі порошкоподібною речовиною білого кольору. Поліцейські прийняли рішення провести поверхневий огляд чоловіка та салону автомобілю.

У чоловіка вилучили два пакети з білою порошкоподібною речовиною, ганчір'я з подібною невисушеною речовиною, ампули із рідиною, речовини схожі на наркотичні. Також, чоловік мав пакунок zip-пакетиків, електронні ваги, шприц, металевий ніж та гумову палицю.

Отже, на водія склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп'яніння) та протокол за ч. 4 ст. 122 (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, що привело до створення аварійної обстановки) та скласти протокол за ст. 185 (Злісна непокора вимозі поліцейських) КУпАП.

Також нагадаємо, що в період із 5 по 16 квітня поїзд Kyiv Boryspil Express курсуватиме у звичному режимі.

На зображенні може бути: автомобіль та просто неба

Немає опису світлини.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди стоять

Читати "Моя Київщина" у Facebook