#

У Борисполі автобус протаранив легкове авто й поїхав з місця ДТП (ФОТО)

27.11.2022 14:00
У Борисполі автобус протаранив легкове авто й поїхав з місця ДТП (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 25 листопада, на вулиці Київський Шлях у Борисполі трапилася ДТП за участі авто Opel Astra та автобуса Рута 41

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Поліцейським заявник розказав, що припаркував своє авто, відійшов у справах, а повернувшись назад, виявив пошкодження машини. Втім, інший транспортний засіб зник з місця пригоди.

Патрульні встановили, що іншим учасником ДТП є водій автобуса Рута 41, який згодом повернувся на місце пригоди.

У результаті правоохоронці склали адмінматеріали:

Оскільки водій автобуса не впевнився у безпечності маневру та не дотримався безпечного інтервалу, у наслідок чого здійснив зіткнення із припаркованим авто Opel, інспектори склали на нього протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Також чоловік отримав від поліцейських протокол за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Крім того, патрульні винесли постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення правил зупинки) КУпАП на водія авто Opel, оскільки він здійснив невимушену зупинку менш ніж за 10 м від виїзду з прилеглої території.

Нагадаємо, що у Борисполі до поліції звернулася небайдужа громадянка і повідомила, що помітила у віконці підвального приміщення 5 підозрілих пакетів із пігулками.


Читати "Моя Київщина" у Telegram