#

У Борисполі чиновник намагався незаконно здати службове приміщення під логістичний центр

18.05.2018 14:33
У Борисполі чиновник намагався незаконно здати службове приміщення під логістичний центр

Сьогодні, 18 травня, у прокуратурі повідомили про взяття на хабарі виконуючого обов’язки начальника Бортницького міжрайонного управління водного господарств, який нагався незаконно здати в оренду службове приміщення під логістичний центр

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Установлено, що в середині квітня 2018 року, до виконуючого обов’язки начальника Бортницького міжрайонного управління водного господарства імені Гаркуші М.А. звернувся громадянин щодо отримання в оренду другого поверху приміщення, розташованого в місті Бориспіль за місцем розташування Бориспільської дільниці водного господарства, для відкриття логістичного центру.

Будучи розпорядником майна вказаного управління, службовець повинен був погодити договір оренди приміщення з Державним агентством водних ресурсів України, однак, з метою власного збагачення вирішив обійти законну процедуру.

Так, шляхом використання свого службового становища, зловмисник повідомив підприємцю про те, що необхідно укласти договір оренди невеликої частини вказаного приміщення із заниженими обсягами його площі, а за користування повністю другим поверхом необхідно буде систематично щомісяця сплачувати "орендну плату" готівкою особисто йому.

У подальшому, зловмисник, перебуваючи у своєму службовому кабінеті, одержав від громадянина першу частину неправомірної вигоди в розмірі 8 тисяч гривень.

Читати "Моя Київщина" у Facebook