#

У Борисполі чоловік погрожував дитині пістолетом

27.01.2022 17:20
У Борисполі чоловік погрожував дитині пістолетом
Зловмисник

Учора, 26 січня, за "гарячими слідами" бориспільські патрульні затримали чоловіка, який погрожував дитині пістолет

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

До поліції звернувся чоловік, який гуляв на дитячому майданчику із малолітнім сином. Там  громадянин зробив зауваження невідомому чоловіку, який на цьому майданчику вигулював свого собаку. На зауваження невідомий відреагував агресивно, дістав предмет, схожий на пістолет, зарядив його, після чого направив на дитину. Також чоловік надав правоохоронцям відео, яке встиг відзняти, коли невідомий відійшов від них.

Всі екіпажі патрульних отримали орієнтування. Оглянувши прилеглу ділянку, правоохоронці знайшли громадянина, схожого за описом та відео.

Під час поверхневого огляду у 46-річного чоловіка виявили предмет, схожий на травматичний пістолет. Також інспектори встановили, що чоловік обмежений у праві зберігання та користування будь-якою зброєю.

Для встановлення всіх обставин цієї справи патрульні викликали слідчо-оперативну групу на місце пригоди.

Нагадаємо, що на вулиці Київський Шлях у Борисполі поліцейські зупинили автомобіль Skoda Kamiq за порушення правил дорожнього руху.

Читати "Моя Київщина" у Telegram