#

У Борисполі чоловік сів за руль п’яним втретє за рік

21.04.2021 08:30
У Борисполі чоловік сів за руль п’яним втретє за рік
Фото з мережі Інтернет

Учора, 20 квітня, у Борисполі на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що дорогою рухається авто Renault Scenic, яким керує водій у не адекватному стані

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Екіпаж патрульних помітили та зупинили авто, про яке йшлось у зверненні, неподалік перехрестя вулиць Київський Шлях та Чумацької.

За кермом виявився 37-річний чоловік. Під час спілкування з останнім інспектори встановили, що він не має посвідчення водія. Додатково, помітили явні ознаки наркотичного сп'яніння. Поліцейські запропонували відправитись до медичного закладу й пройти огляд на стан сп'яніння у лікаря-нарколога, та водій відмовився.

Під час складання адмінматеріалів інспектори виявили, що керманич вже втретє протягом року сів за кермо у стані сп'яніння, тому склали на водія протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння втретє чи більше протягом року) КУпАП. Також, керманич отримав від патрульних протокол за ч. 3 ст. 126 (Керування водієм обмеженим у праві керування) та постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Також нагадаємо, що талановитий бориспілець Олександр Боєв потрапив до Книги рекордів України.

На зображенні може бути: текст


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: