#

У Борисполі чоловік у розшуку повідомив про неправдивий вибух

06.05.2021 11:10
У Борисполі чоловік у розшуку повідомив про неправдивий вибух
Фото з місця події

Сьогодні, 6 травня, у місті Бориспіль чоловік, якого розшукує Запорізька поліція, отримав від патрульних постанову за неправдиве повідомлення про вибух

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

На лінію 102 зателефонував громадянин та повідомив, що в підвалі одного з будинків по вулиці Київський Шлях стався вибух.

Патрульні негайно вирушили за вказаною адресою. Поспілкувавшись із 37-річним заявником, правоохоронці з’ясували, що ніякого вибуху не було. Окрім того, перевіривши бази даних, патрульні встановили, що ця особа перебуває в активному розшуку Пологівським відділом поліції в Запорізькій області від листопада минулого року за ст. 185 (Крадіжка) ККУ.

Порушнику інспектори винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спецслужб) КУпАП. Його затримали та передали до управління поліції для встановлення всіх обставин справи.

Нагадаємо, що на Великодні свята частина мешканців Борисполя залишилися без електроенергії через непогоджені земельні роботи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram