#

У Борисполі двоє чоловіків намагалися проникнути до чужої домівки

01.06.2021 17:10
У Борисполі двоє чоловіків намагалися проникнути до чужої домівки
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 1 червня, у Борисполі по гарячих слідах правоохоронці виявили двох чоловіків, які, ймовірно, проникли до чужого житла

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Патрульні отримали виклик про проникнення до житла на вулиці Головатого, що у Борисполі. Також заявниця описала ймовірних правопорушників.

Прямуючи на місце виклику, правоохоронці паралельно обстежували територію. І неподалік будинку заявниці помітили двох чоловіків, зовнішні ознаки яких збігались з орієнтуванням.

Спілкуючись із чоловіками, інспектори встановили, що один із них перебуває в активному розшуку. Під час поверхневого огляду 32-річного чоловіка поліцейські виявили одноразові рукавички, предмети, схожі на відмички, та ліхтарики. Подібні речі виявились і в іншого, 36-річного,чоловіка.

На місце пригоди охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Надалі слідчі встановлюватимуть всі обставини цієї справи.

Також нагадаємо, що 31 травня, в Борисполі між двома чоловіками сталася бійка – один із учасників отримав ножове поранення.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: