#

У "Борисполі" громадянка Конго хотіла обдурити прикордонників

23.02.2021 14:30
У "Борисполі" громадянка Конго хотіла обдурити прикордонників
Фото з мережі Інтернет

В аеропорту "Бориспіль" під  час перевірки пасажирів, які прямували на рейс до Стамбула, прикордонники викрили жінку, яка мала підробленні документи

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Faсebook, громадянка Конго мала повністю підроблену довідку на постійне проживання в Україні. За словами жінки, підробку їй допоміг придбати товариш за три тисячі доларів США.

Прикордонники встановили, що громадянка в'їжджала на територію нашої країни законно, маючи необхідний пакет документів.

Тепер в наступні три роки жінка зможе лише мріяти про Україну, адже саме на такий термін їй заборонили в'їзд. Також через вчинення правопорошення прикордонники притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 203 ч. 2 "Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України" та поінформували співробітників поліції – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Борисполі інспектори зафіксували перевищення швидкості – водій авто Toyota Rav4 розігнав свою автівку до 86 кілометрів на годину в населеному пункті.

Читати "Моя Київщина" у Telegram