#

У Борисполі хотіли оштрафувати та позбавити прав невинного водія

08.02.2022 09:30
У Борисполі хотіли оштрафувати та позбавити прав невинного водія
Фото з мережі інтернет

Адвокат Роман Сімутін розповів про справу свого клієнта, якого мало не оштрафувала бориспільська патрульна поліція

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку Романа Сімутіна у Facebook.

За словами юриста, його клієнт повертався додому з 12-годинної зміни та зупинився на острівці безпеки. Його зупинила патрульна поліція, заявивши, що чоловік порушник та має платити штраф. Водій заперечив.

Тоді патрульні сказала, що бачать у нього ознаки наркотичного сп’яніння, і треба пройти перевірку до лікарні, на що чоловік відповів, що їде додому після важкої зміни. В результаті водію оформили відмову від освідування на наркотест.

За словами Романа Сімутіна, справу вдалося виграти за три засідання. Тепер водію не доведеться платити 17 000 грн безпідставного штрафу та віддавати водійські права. Адвокат додав:

Це пост не тільки про черговий виграш, він ще й ілюстрація з життя для тих, хто досі думає, що всі поліціянти зразково дотримуються закону. Ні, ви помиляєтеся, вони роблять собі показники. Процитую поліціянтку з одного відео з боді-камери: "Я задовбалася ці 130-ті (стаття за алко\нарко сп'яніння за кермом) виписувати"

Нагадаємо, що за 5-6 лютого патрульна поліція Київщини виявила та відсторонила від керування автомобілями 17 п'яних керманичів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook