#

На місці ялинки у Борисполі встановлять ковзанку

02.12.2021 19:50
На місці ялинки у Борисполі встановлять ковзанку
Фото з мережі інтернет

В День святого Миколая на Європейській площі Борисполя відкриє свій перший сезон ковзанка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ВІСТІ".

Заступник міського голови Віталій Горкун розповів, що каток встановлюють за кошти благодійників. Ідею підтримали підприємці, які працюють на території Бориспільської громади, натомість вони отримають безкоштовні рекламні площі.

На ковзанку матимуть доступ всі бажаючі, а ковзани можна буде взяти напрокат. Вхід на каток буде платним за символічну ціну. Прокат ковзанів входитиме у вартість квитка. Отримані кошти залишаться на благодійному рахунку, щоб використати їх на встановлення ковзанки в наступному році. 

Площа льодового поля — 20х30 метрів. Воно зможе вмістити 85 осіб. Світлове оформлення ковзанки стане додатковим елементом святкового оздоблення Європейської площі. Ковзанка працюватиме до 20 лютого.

Оскільки каток встановлюють на місці, де раніше стояла головна ялинка міста, тій доведеться посунутись. Віталій Горкун повідомив, що ялинка тепер стоятиме між фонтаном і ковзанкою.

Нагадаємо, що 30 листопада на вулиці Київський Шлях у Борисполі, поліцейські зупинили авто Peugeot 206 за порушення ПДР.

Читати "Моя Київщина" у Facebook