#

У Борисполі нетверезий водій наїхав на велосипедистку та втік (ФОТО)

30.07.2021 18:10
У Борисполі нетверезий водій наїхав на велосипедистку та втік (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 29 липня, у Борисполі водій із ознаками алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на велосипедистку та втік із місця події

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 18-ї години на вулиці Завокзальній, що в Борисполі, 47-річний водій Chevrolet Aveo, попередньо, не обрав безпечної швидкості, інтервалу та не був уважний за кермом, через що здійснив наїзд на велосипедистку. Після наїзду, зі слів потерпілої, водій збільшив швидкість та зник із місця пригоди.

Велосипедистка отримала незначні тілесні ушкодження та від шпиталізації відмовилася.

Патрульні помітили авто, що підпадало під орієнтування, на вулиці Запорізькій. Під час спілкування з водієм патрульні виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння, однак від огляду на стан сп'яніння керманич відмовився.

Водій отримав від інспекторів протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), ст. 122-4 (Залишення водієм місця ДТП) й ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп'яніння) КУпАП. Автомобіль тимчасово евакуювали на штрафмайданчик.

Нагадаємо, що 29 липня в аеропорту "Бориспіль" затримали громадянина Росії, який пропонував $1000 прикордоннику за пропуск в Україну.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: