#

У Борисполі нетверезий водій скоїв ДТП та втік із місця події (ФОТО)

22.06.2023 15:20
У Борисполі нетверезий водій скоїв ДТП та втік із місця події (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 21 червня, патрульні отримали виклик про ДТП, що трапилось на вулиці Київський Шлях у Борисполі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу патрульної поліції Київщини.

На місці ДТП інспектори виявили водія та автомобіль Volkswagen Golf, але інший учасник пригоди зник з місця події. Поліцейські з'ясували, що водій автомобіля Hyundai Grandeur не надав перевагу руху автомобілю Volkswagen Golf, здійснив з ним зіткнення та поїхав з місця автопригоди.

Екіпажі поліції отримали орієнтування на автомобіль втікача та незабаром один з них зупинив транспортний засіб, який відповідав опису. За кермом перебував 48-річний чоловік, який підтвердив, що залишив місце ДТП.

Під час перевірки документів поліцейські виявили, що водій не має посвідчення водія відповідної категорії. Крім того, під час спілкування з ним були помічені ознаки алкогольного сп'яніння. Однак чоловік категорично відмовився від огляду на стан сп‘яніння.

Правоохоронці склали на водія протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 122-4 (Залишення водієм транспортного засобу місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої причетний), ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп‘яніння) та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП. Також патрульні відсторонили чоловіка від керування.

Нагадаємо, що на трасі Київ – Одеса трапилася подвійна ДТП із постраждалим.



Читати "Моя Київщина" у Telegram