#

У Борисполі невідомий чоловік "обчистив" перукарню (ФОТО)

31.08.2020 12:15
У Борисполі невідомий чоловік "обчистив" перукарню (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Учора, 30 серпня, у Борисполі чоловік обікрав перукарню

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Зазначимо, що близько 22-ї години на лінію 102 зателефонувала стурбована заявниця та повідомила, що невідомі особи близько 10 хвилин тому вибили двері та проникли до перукарні.

Оперативно прибувши на місце події, інспектори помітили групу осіб, які скупчилися навколо одного громадянина, який лежав на землі. Поліцейські з'ясували, що вони стали свідками того як громадянин, який лежить на землі, виходив з приміщення перукарні та виносив у сумці якісь речі.

Встановлюючи особу чоловіка, останній почав поводити себе зухвало та агресивно. Тож інспектори згідно ст. 45 ЗУ "Про Національну поліцію" застосували кайданки.

Поряд з цим чоловіком лежала сумка, яку впізнала заявниця. В присутності свідків патрульні провели поверхневу перевірку та виявили в чоловіка документи та грошові кошти, які зникли з приміщення перукарні. Також охоронці порядку виявили дві викрутки, плоскогубці, ліхтарик та рукавички, за допомогою яких чоловік ймовірно проник до приміщення перукарні.

Оскільки в діях громадянина вбачаються ознаки кримінального правопорушення на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Бориспільського відділу поліції.

Нагадаємо, що 30 серпня у "Борисполі" знову затримали групу хасидів та не пустили їх в країну.


Читати "Моя Київщина" у Facebook