#

У "Борисполі" пасажир прикріпив собі до спини незадекларовані "Айфони" (ВІДЕО)

24.12.2021 14:20
У "Борисполі" пасажир прикріпив собі до спини незадекларовані "Айфони" (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

В аеропорту "Бориспіль" прикордонники викрили винахідливого пасажира, який у себе на спині хотів провезти незадекларовані смартфони "iPhone 13 Pro Max"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Окремий контрольно-пропускний пункт "Київ" у Facebook.

Громадянин, який не викликав ніяких підозр, прибув в аеропорт рейсом "Дубай – Київ". Проте, співробітники пункту пропуску "Київ" надали інформацію щодо можливої протиправної діяльності пасажира.

Потрапивши до терміналу, чоловік швидко пішов у вбиральню де почав перепаковувати свій вантаж. За допомогою клейкої стрічки він закріпив на спині декілька упаковок із новими смартфонами.

У свою чергу, прикордонні оперативники ініціювали спільний із працівниками Київської митниці огляд багажу та ручної поклажі пасажира. Вони виявили 6 смартфонів iPhone 13 Pro Max, приблизна вартість яких на українському ринку складає 300 тис грн.

Стосовно громадянина України було складено протокол про порушення митних правил за ст 483 МКУ.

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" митники виявили у 28-річного жителя Буковини, який повертався додому авіарейсом з ОАЕ, незадекларовані смартфони "iPhone 12 Pro".


Читати "Моя Київщина" у Telegram