#

У Борисполі патрульні продовжують виявляти підроблені водійські посвідчення (ФОТО)

08.11.2021 18:30
У Борисполі патрульні продовжують виявляти підроблені водійські посвідчення (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У п’ятницю, 5 листопада, та у неділю, 7 листопада, патрульні у Борисполі виявили у трьох керманичів водійські посвідчення з ознаками підробки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Київської області" у Facebook.

У п‘ятницю поблизу аеропорту "Бориспіль" патрульні виявили автомобіль Kia Optima, 28-річний водій якого порушив ПДР. Під час перевірки документів інспектори помітили, що бланк посвідчення водія складається із двох частин, нанесення даних не відповідає стандартам, а захисні елементи відсутні.

Ще один випадок трапився також на території "Борисполя" у неділю. Через порушення ПДР поліцейські зупинили 20-річного водія авто Volkswagen Polo. Посвідчення водія містило явні елементи підробки: некоректне нанесення тексту, нечітке фото та відсутність захисних елементів.

Того ж дня патрульні виявили автомобіль Peugeot, що рухався з порушенням ПДР вулицею Шевченка у Борисполі. 19-річний керманич надав на перевірку посвідчення, згідно з серією та номером зареєстроване на іншу особу.

Інспектори склали необхідні адмінматеріли та передади слідчим усі справи. Патрульні поліція нагадує, що використання підроблених документів, згідно зі ст 358 ККУ, тягне за собою накладення штрафу до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Нагадаємо, що за два дні в аеропорту "Бориспіль" виявили 17 COVID-сертифікатів з ознаками підробки.




Читати "Моя Київщина" у Telegram