#

У Борисполі патрульні зупинили вкрай нетверезого водія (ФОТО)

07.12.2021 12:27
У Борисполі патрульні зупинили вкрай нетверезого водія (ФОТО)
Фото з місця подій

Сьогодні, 7 грудня, бориспільські патрульні виявили керманича, рівень алкоголю в крові якого перевищив допустиму норму у 8️ разів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Патрульна поліція Борисполя" у Facebook.

Зазначимо, що близько 2-ї години ночі на вулиці Київський Шлях за порушення правил дорожнього руху поліцейські зупинили автомобіль Kia K5.

Під час спілкування з керманичем інспектори виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці за допомогою приладу Драгер. Громадянин погодився. Результат показав 1,66 проміле. Це у 8 разів більше допустимої норми.

Патрульні склали на 28-річного керманича протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Проїзд на заборонний сигнал світлофора) КУпАП, та відсторонили від керування транспортним засобом.

Нагадаємо, що 5 грудня в місті Бориспіль патрульні отримали на службовий планет повідомлення, де було сказано, що "лежить невідома особа".



Читати "Моя Київщина" у Telegram